• darkblurbg

Algemene voorwaarden deelname InZicht2019

  1. InZicht2019 is alleen toegankelijk voor opticiens, optiekzaakeigenaren, contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten binnen een optiekzaak, contactlensinstituut of ziekenhuis.
  2. Inschrijving vindt plaats via een volledig en correct ingevuld inschrijfformulier, waarna u per mail een bevestiging ontvangt.
  3. Deelname aan het congres is gratis (zie punt 7 en 8).
  4. Behandeling van inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst, indien de limiet van het aantal inschrijvingen is bereikt wordt u op de wachtlijst geplaatst.
  5. De organisatie behoudt zich het recht voor uw aanmelding niet in behandeling te nemen. Hierover ontvangt de aanvrager bericht.
  6. Na inschrijving ontvangt u uiterlijk 2 weken voor het congres uw bevestiging met het dagprogramma.
  7. Bij verhindering dient u de organisatie tenminste twee weken voor aanvang van het congres op de hoogte te stellen via info@inzicht2019.nl, zodat mensen die op de wachtlijst staan alsnog kunnen deelnemen aan het congres.
  8. In geval van no-show (zonder bericht, zie punt 7), zijn wij genoodzaakt om €50,- aan u door te belasten.
  9. Tijdens Inzicht2019 worden foto’s en video-opnamen gemaakt. Deze worden gebruikt voor plaatsing op social media en in communicatiekanalen van de organisatie. Met uw aanwezigheid op Inzicht2019 geeft u hier automatisch toestemming voor.
  10. Uw contactgegevens worden door de organisatie van Inzicht2019 gebruikt voor communicatie van informatie rondom het congres. Door uw inschrijving geeft u hier automatisch toestemming voor. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Locatie

InZicht 2019 wordt georganiseerd in Theater en Congres Orpheus in Apeldoorn. Theater en Congres Orpheus ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer, klik hier voor de routebeschrijving [orpheus.nl].

Mocht u de avond ervoor willen overnachten in Apeldoorn, dan bevelen wij het Bilderberg hotel De Keizerskroon in Apeldoorn aan.